Bestellen

In winkelwagen
Opties:
Product

123 Ontsteking - Zonder vacuum

Artikel Nr: 300678

Prijs (inclusief BTW)
€ 249,00

Productinformatie
Bedoeld voor getunede motoren die met grotere carburateur rijden welke in de meeste gevallen geen vacuüm voorvervroegingsmogelijkheden hebben. Doordat de weg van carburateur naar cilinderkop een stuk korter is dan bij een standaard motor heeft dit verder praktisch geen trekkracht gevolgen. Mocht je carburateurs hebben met vacuüm voorziening zoals bijvoorbeeld bij een Dellorto DRLA is het raadzaam om dit ook te gebruiken en de keuze te laten vallen op de 123 met vacuüm, hiermee behaal je het hoogste rendement in dit geval.
De 123 ontsteking wordt geleverd in een behuizing die veel weg heeft van het origineel maar inwendig kom je geen mechanisch onderdeel meer tegen. Het achterhaalde mechanische systeem is vervangen voor een hi-tech computergestuurd systeem, hierdoor is een optimaal ontstekingssysteem gecreëerd met maximale prestaties en praktisch onderhoudsvrij.
 Alle mechanische delen zoals contactpuntjes, centrifugaal gewichtjes, veertjes, lagers en het vacuüm diagram zijn vervangen door slechts een onderdeel: de centrale as met rotor. De interne elektronica verzorgt de juiste vervroeging en de optimale contacthoek bij verschillende toerentallen, hierdoor krijgt je bij elk toerental een maximale vonk. De onderdelen die gebruikt worden voor het op tijd zetten van de ontsteking zijn niet aan slijtage onderhevig. één keer goed afstellen en je hoeft je verder geen zorgen meer te maken.

Onze pakketten worden verzonden via onze partner http://www.cheapcargo.com

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees hier onze privacyverklaring.